Meny

HEM
OM OSS
TJÄNSTER
MEDARBETARE
KONTAKT

Kontakt

N-E Johanssons Elektriska AB
Verkstadsgatan 10
521 41 Falköping

Tfn Falköping: 0515-805 10
Tfn Tidaholm: 0502-413 00

Mobil Nils-Erik Johansson:
0708-70 31 82

E-post:
info@johanssons-elektriska.se

Copyright © 2008 www.johanssons-elektriska.com

Välkommen till N-E Johanssons Elektriska AB!

Elinstallationer
Reparationer, underhåll
Projektering
Datanät

Vill du ha ett bra jobb utfört snabbt med god service, kontakta N-E Johanssons Elektriska! Vi erbjuder våra kunder lösningar för all slags elinstallationer.

Vårt mål är att hålla elanläggningar i god kondition för en säker drift. Personalen har bred kompetens och mångårig erfarenhet i branschen och ger er alltid service med precision och effektivitet. För att garantera säkerheten avslutar vi varje arbete med noggranna kontroller.

Att värna om miljön är för oss en självklarhet. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders miljökrav och använder oss av miljöanpassat material vid installationsarbete. Använt material sorteras och skickas för återvinning.

N-E Johanssons Elektriska verkar i mellersta Västergötland med Falköping och Tidaholm som huvudorter. Vi har en bred kundkrets med såväl stora företagskunder som privatpersoner och utför installationer på industrier, lantbruk, kontor och i bostäder.

En av våra styrkor är vår stora tillgänglighet. Skulle du akut behöva få tag på elektriker är det alltid någon som svarar i telefon.

Kontakta oss gärna för mer information!